Personliga tårtor till alla tillfällen! Nässjö, Jönköpings län

Lindas Tårtor på Facebook

lördag 25 april 2009

vilket skönt väder det är!
nu har vi varit i trädgården i två dagar och grejat, rensat och krattat överallt! jätte skönt att ha det gjort och fint blir det med.
Igår kom Erika och Clas, så vi grillade gott och hade en trevlig kväll. Det var jätte kul att det äntligen blev av, och vi får hoppas att de blir snart igen :) Alex tycker jätte mycket om Erika, han blir så glad när hon gosar och busar med honom.
Idag kom Robbans pappa och Maggan ut och grillade, jätte gott var det. Det var skönt att ha lite barnvakt en stund så jag kunde sitta och njuta i solen, har inte blivigt så mycket med det.

Våran granne är väldigt konstig, vi har ännu inte hejat på varandra. När hon är ute så tittar hon inte änns åt vårat håll, låtsas som hon inte ser oss. Och jag iallafall tänker inte skrika hej till en rygg. men innan så kollade hon lite då sa Robban "hej hej" rätt högt och hon bara tittade bort och gick! jag tänkte att hon inte hörde men det måste hon ha gjort, ja, gamla människor, hon har typ redan bestämt sig för att hata oss eller nått.
ja, vad ska man göra i denna situationen?
vi behöver ju inte vara bästa vänner med henne men det skadar ju inte att heja iallafall.

onsdag 22 april 2009

I lördags grillade vi här hemma för första gången, så kom Janna och Isaac.
De ska flytta till Australien i mitten på maj, spännande!
Så man måste ju passa på att umgås nu,
vet ju inte när man får träffa dom nästa gång!
I måndags var vi på öppna förskolan, så kom Jossan och Elliot med,
så tog vi en långpromenad efter det.
Nu börjar snart mitt favvo program, Rent hus, självklart :)

Ibland blir jag så trött på vissa människor, om det inte passar så säg det då istället!!

fredag 17 april 2009

Har inte skrivigt på ett tag nu, har helt enkelt inte haft tid till de!
I tisdags kom Erika och hälsade på oss, det var trevligt att hon kom till oss, hoppas den där grillningen blir av snart :)
I onsdag åkte vi in till Jossan och Elliot, han är så himla söt Elliot. Han sa "Aless" till Alex, och Alex kollade efter honom, det är helt underbart när man ser hur de utvecklas och beter sig när det är andra barn med. Det är som Alex förstår att Elliot är liten :)
Ikväll har mamma och Mikael varit barnvakt och Robban och jag har varit ute och ätigt.
Det var skönt att vara barnlediga en stund.
Glädjen man känner när Alex ler mot en när man kommer hem är helt obeskrivlig,
älskar er mina pojkar :)

fredag 10 april 2009

Nu är mitt projekt avklarat! Har målat färdigt alla lister idag, och jag är super nöjd :)
Det blev så bra och det blev mycket ljusare! Det tog rätt många timmar och man har lite ont i kroppen efter alla jobbiga rörelser :) Fick måla allt 5 gånger.
Men så bra det blev!
Lägger in bilder på det senare. Men jag har runt fönsterna kvar, och det blir snart när de börjar bli lite varmare.

Igår åt vi jätte god påsk middag hos mamma, ikväll har vi ätit gott här hemma och det blir myskväll med familjen ikväll!
Imon ska vi till Robbans mamma och syster m.fl. och hälsa på. Sen kanske mamma och mikael ska komma på kvällen, så ska vi bjuda på mat, har inte bestämt mig för vad än.
Och på måndag ska vi till pappa och äta påskmiddag.

torsdag 9 april 2009

Idag vaknade Alex halv 8 så då var det bara att gå upp.
Så idag har jag hunnit en hel del, har maskerat å grejat för jag ska måla dörrkarmarna och listerna imon. Så får vi se hur de går!
Idag ska vi ner och äta påsk middag hos mamma, det ska bli gott :)
Glad Påsk på er!


tisdag 7 april 2009

Våran lille plutt har varit sjuk och haft feber i helgen, så det har varit lite jobbigt men nu mår bra igen. Igår kom Jossan och Elliot hit och vi gick till öppna förskolan, det var kul att träffa dom. Vi tog även en lång promenad i det sköna vädret :)
Idag har Alex och jag varit och hälsat på Erika en sväng, vi fikade lite och jag babblade på om allt möjligt, skönt att prata av sig lite :)
Alex är så söt våran lille älskling, vi satte upp en spegel i bilen så vi kan se honom där bak. Och jag kunde inte sluta kolla, han såg så gullig ut när han kollade ut genom rutan och när hans mamma började sjunga med lite i låtarna så kollade han framåt, så söt!
Imon ska vi följa med mamma och hälsa på min mormor, det ska bli kul.

onsdag 1 april 2009

Idag ska vi gå lite på stan med min älskade mamma sen ska vi åka och hälsa på Camilla, det ska bli kul.
ja, det var ett tag sen jag skrev här nu, i fredags fick vi våran nya bil och vi är jätte nöjda.
Nu har plutten vaknat, trodde han skulle sova en stund så jag kunde kolla lite men inte.. ja, så är det när man har en liten bebis plutt som aldrig vill sova,(på dagen) men jag älskar honom av hela mitt hjärta och han är en så fin och underbar pojk :)
Älskar självklart hans pappa, vad skulle man gjort utan honom? Måste bara säga att jag beundrar dom som är ensamstående.
Nehe, bebisdax!