Personliga tårtor till alla tillfällen! Nässjö, Jönköpings län

Lindas Tårtor på Facebook

lördag 30 maj 2009

Igår hade vi en underbar kväll tillsammans. När vi åkte in till stan sa Robban att jag skulle kolla i handsfacket, där låg ett jätte fint snyggt halsband. Jag blev jätte glad.
Så åkte vi och lämnade Alex hos Rolf och Maggan och det hade gått jätte bra.
Han är lite mammig nu så jag var lite orolig att det inte skulle gå bra. men det gick jätte bra, och han trivs så bra där med Rolf och Maggan :)
Det var jätte kul att bowla och sedan åt vi jätte god buffé på Cecil. Man kände att man kunde ta det lungt och bara njuta av maten :) En underbar kväll, vilket man inte gör så ofta längre!


torsdag 28 maj 2009

Idag är det Robbans och min 4 årsdag. Vi har varit tillsammans i 4 underbara år idag!
Imon har vi fixat barnvakt så ska vi bowla och gå ut och äta :) Älskar dig Robban.
Nu har det ett tag sen som jag skrev här, självklart så målade jag fönsterna, det var lite jobb men jag blev super nöjd. Lägger in lite bilder på det.
I tisdags var Alex och jag med Jossan och Elliot i jönköping och shoppade, det var en jätte trevlig och rolig dag :)
Idag har Alex och jag städat, ja, han är lite rädd för damsugaren men det gick jätte bra idag. Sen ville han hjälpa mig och moppa golvet :)
Det går så fort, på bara några dar så har han lärt sig att ställa sig upp när han tar tag i tex. soffan. Så nu är han och kryper och är överallt, så man måste hålla koll för det går snabbt nu.
Ska ner till min underbara mamma och äta middag sen.





Köket Före



Köket Efter





Sovrummet Efter, hade ingen bra före bild





Datarummet Före



Datarummet Efter



måndag 18 maj 2009

Har precis kommit hem ifrån öppna förskolan, Jossan och Elliot kom så vi gick dit tillsammans men de kunde inte stanna för hon skulle på möte.
Men vi ska gå ner till mamma om en stund.
Sötisen sover just nu, så då tänkte jag passa på att skriva här.
Igår var vi hos Robbans bror marcus på kalas,
de har flyttat till ett torp och det var jätte fint.
Efter de åkte vi till ikea och handlade lite nya grejor till huset, så jag grejade hela kvällen igår och jag blev så nöjd och glad! Att det gör så mycket när man får in lite nya grejor och färg!
I helgen har jag tänkt att måla insidan på fönsterna, det är skit mycket jobb men jag vet att det är värt de :) På torsdag är det loppmarknad här i Anneberg, kan ju vara lite kul att gå på, sen är det ju marknad i nässjö på fredag, så vi kanske åker in en sväng. De beror ju på vädret!

lördag 9 maj 2009

Snart ska vi till Robbans mamma och ha typ "hej då fest" för Janna och Isaac, och jag vet att vi ska få jätte god smörgåstårta :)
Alex har haft öroninflammation i veckan, stackarn.
Han är ju så liten, och det har barit rätt jobbigt, han är verkligen inte sig själv när han är sjuk.
Men nu är han frisk och kry igen.
Så veckan har varit väldigt lugn, har varit hos mamma rätt mycket, så hon har hjälpt mig med Alex och tagit hand om honom så jag fått ta det lite lugnt, älskar dig mamma, du är världens bästa mamma.
Så igår bjöd vi mamma, mikael och sara på mat, jag gjorde 2 jätte goda pajer, en kyckling paj som jag fått receptet av Erika,
och en fantastisk god räk paj, asså man blir sugen på den hela tiden! om jag hinner någon gång ska jag skriva ner receptet på den.

fredag 1 maj 2009

Igår kom Janna och Isaac hit, så vi grillade jätte gott. Sen gick vi ner till majbrasan, men tyvärr så blev det inget med det. Lite synd tycker jag så vi gick hem till mamma och tog en kopp kaffe sen gick vi hem till oss igen och slöade framför soffan. (framför soffan?) menar framför tvn i soffan =)
Det är knappt 2 veckor kvar tills de flyttar, tänk att man ska säga hej då och kanske inte träffa dom på flera år, känns helt overkligt.
Men jag är glad för deras skull, det är ju det dom vill och det är ju jätte kul för Isaac att komma hem igen.
Ikväll blir det myskväll med mina pojkar. Bjuder på lite bilder idag!


Här sitter vi på mammas altan och myser!


Janna och Alex


Alex är helt inne i hockyn :)



Gruppfoto


Alex tycker det är super kul med tvättkorgen.



Häromdagen ville han utforska lite under soffan :)