I torsdags fyllde min älskade Mamma 50 år!
Idag är hennes födelsedagsfest & jag har gjort den här tårtan till festen. 
 Jag tog tillfället i akt att testa lite nya metoder på tårtan 
som jag inte testat tidigare.
 Tårtan är fylld med 
marabou mint krokant & päronmousse,
 en mycket god kombination!
De 3 cupcaksen är gluten & laktosfria. 
 Stort grattis underbara Mamma!!!
Mkt bra smakkombination ;-)
SvaraRaderaBra val!
Ja ;) det var ju tack vare er!!
RaderaJättefin! Hur gjorde du kvistarna bladen sitter på?
SvaraRaderaHälsning Anna
www.iannasskafferi.se
Hej Anna!
RaderaTack så mycket :)
Det är floristtråd & floristtejp jag använt mig av.
Mvh /Linda
Fin! Är det svårt att använda en sån "stencil" och göra mönster på sidan av tårtan?
SvaraRaderaTack :)
Raderanej, det var inte så svårt :)
Stort tack för den underbart fina tårtan,vilket jobb du har lagt ner!!!Smaken var perfekt!!! Många kramar Mamma
SvaraRadera